Waarom jij mee moet doen aan The Dutch 750

In drie dagen tijd tot maximaal 750 kilometer fietsen in een prachtige omgeving. Geld ophalen voor twee goede doelen. Samen fietsen met een team van maximaal zes renners. Wanneer je wilt de dagen ook nog doorbrengen met familie en vrienden bij Droomparken. Prominenten die ook deelnemen. Een eindfeest. En bovenal; drie hele gezellige en sportieve dagen. Er is niet één reden te bedenken om op 1, 2 en 3 oktober deel te nemen aan de The Dutch 750, maar een hele rits.

Het laatste weekend van juni staat voor ons in het teken van The Dutch 750. Voor jou toch ook? De inschrijving is inmiddels geopend en we zouden het ontzettend leuk vinden om ook jou, met je team, aan de start te mogen verwelkomen. Samen halen we daarbij zoveel mogelijk geld op voor Make a Wish en Support Casper. Jij kunt zelf kiezen hoe zwaar je het jezelf daarbij maakt.

 

Eén ding staat vast; we gaan fietsen. Letterlijk samen, want als de omstandigheden het toelaten rijden we in pelotons van maximaal vijftig mensen. Daarbij worden er iedere dag twee etappes van 125 kilometer verreden. Fiets je dus alle etappes, dan kom je op 750 kilometer uit. Als team moet je er in ieder geval zorgen dat je samen aan die afstand komt. Je kunt er dus ook voor kiezen om in duo’s te rijden en zo per tweetal een dag voor je rekening te nemen.

 

Een mooie tocht dus. Do we need to say more? Nou, vooruit dan; want doe je mee aan The Dutch 750, dan zet je je dus in voor Make a Wish en Support Casper. Twee goede doelen die wij een heel warm hart toedragen. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze twee mooie organisaties. Daar wil jij toch graag aan meehelpen?

 

Je doet het niet alleen!
Samen gaan we dus de fiets op én je doet het ook echt samen. Want niet alleen fiets je op 1, 2 en 3 oktober met anderen in een peloton, ook in het voortraject sta je niet alleen. Via thedutch750.nl en de verschillende social media accounts helpen wij je. Bijvoorbeeld met tips om het door jou op te halen donatiebedrag binnen te halen. Maar ook hoe je straks zorgt dat je je goed hebt weten voor te bereiden op drie dagen fietsen en hoe je er vervolgens voor zorgt dat je de dagen ook doorkomt. Volg ons dus zeker ook via deze website, Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Twitter.

 

Schrijf je in
Je bent natuurlijk vast al overtuigd, maar wil je meer weten over The Dutch 750, Support Casper en Make a Wish, lees dan nog zeker even verder op deze website. Wil je je vervolgens, met je team, inschrijven? Ga dan rechtstreeks naar de inschrijfpagina. Én als je dan toch bezig bent; deel dit bericht dan ook via je social media met familie en vrienden. Want zoals gezegd; we doen het samen!

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord