Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over The Dutch 750

Wie zijn wij?

The Dutch 750 wordt georganiseerd door Libema Profcycling, Make-A-Wish Nederland en Support Casper met als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel.

 

Hoe gaat de ride?

Een team bestaat uit maximaal 6 renners. Elke ochtend en middag start er een etappe van 125km. De etappes worden verreden in groepen met verschillende snelheden. Van beginner tot gevorderde wielrenner kun je dus starten. Hier komen de veelgestelde vragen.

 

Waar kunnen we overnachten?

Je kunt bij onze partner Droomparken heerlijk uitrusten voor de volgende etappe. Iedere dag starten en finishen we bij Droomparken De Zanding. 

 

Kun je alleen maar drie hele dagen meedoen of is het ook mogelijk om één of twee dagen te fietsen?

Je kunt alle drie de dagen meefietsen, maar ook één of twee dagen. Zolang het team uiteindelijk de 750 kilometer maar aflegt. Dit betekent dat je bijvoorbeeld met 6 teamleden ook ervoor kunt kiezen om 250 kilometer per duo af te leggen en maar 1 dag te fietsen.

 

Kunnen we een eigen doel aandragen?

Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld.

 

Waar kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Geweldig! Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Hoe kunnen wij ons bedrijf inzetten voor The Dutch 750?

Fantastisch! Stuur ons een mail en dan nemen we contact met je op, zodat we een aanbod op maat kunnen doen. 

 

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, we staan je graag te woord. 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord