Sponsorwerving

The Dutch 750 sponsorwerving, hoe doe je dat?  Je gaat fietsen, hard fietsen, om geld op te halen voor Make-A-Wish en Support Casper. Als deelnemer aan The Dutch 750, alleen of met je team, werf je zelf de sponsors die dat geld gaan opbrengen. Hoe doe je dat nou zo effectief mogelijk?
Lees meer

Trainingsritten 2022

Trainingsritten We gaan weer samen trainen! Dat doen we op 26 maart, 23 april en 21 mei. Tijdens elke trainingsrit maken we een tussenstop voor koffie en een heerlijke versnapering.
Lees meer

De allerliefste wens van Liz

Tijdens The Dutch 750 fietsen we voor Support Casper en Make-A-Wish. Door mee te doen aan The Dutch 750 help jij om de mooiste wensen van stichting Make-A-Wish uit te laten komen! Zoals bijvoorbeeld de allerliefste wens van Liz: trouwen met haar broer Cas.
Lees meer

Persbericht

Op 1, 2 en 3 oktober vindt de officiële eerste editie van The Dutch 750 plaats in het Gelderse landschap. Dit is een uitdagende wielertocht, samen voor een ander. De wielrenners gaan de uitdaging aan om met elkaar geld in te zamelen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland.
Lees meer

Goed voorbereid aan de start van The Dutch 750

Op 1, 2 en 3 oktober staat The Dutch 750 gepland. Een mooi evenement, dat absoluut, maar ook een flinke uitdaging. Zeker voor de deelnemers die ervoor kiezen om de complete afstand van 750 kilometer in drie dagen te rijden. Waar moet je nu rekening mee houden en hoe bereid je je voor? We vroegen Guido Vroemen om advies. Hij is sportarts en trainer van sporters tot op olympisch niveau. Eén ding dat we eigenlijk al wel wisten bevestigde hij direct; “Het begint met een goede voorbereiding.”
Lees meer

Waarom jij mee moet doen aan The Dutch 750

In drie dagen tijd tot maximaal 750 kilometer fietsen in een prachtige omgeving. Geld ophalen voor twee goede doelen. Samen fietsen met een team van maximaal zes renners. Wanneer je wilt de dagen ook nog doorbrengen met familie en vrienden bij Droomparken. Prominenten die ook deelnemen. Een eindfeest. En bovenal; drie hele gezellige en sportieve dagen. Er is niet één reden te bedenken om op 1, 2 en 3 oktober deel te nemen aan de The Dutch 750, maar een hele rits.
Lees meer

Tips van Ko Jan

Ko Jan Provoost haalt al jaren geld op voor Support Casper onder anderen met Casper’s peloton. Natuurlijk doet hij ook mee aan The Dutch 750 en neemt jullie de komende tijd graag mee in het proces van meer donaties werven. Onderstaand een slimme tip van deze doorgewinterde wielrenner om op een leuke manier sponsorgeld te verzamelen met ‘emballagebonnetjes-inname’ bij supermarkten.
Lees meer

Strava club

Heb jij ook behoefte aan een motivatie en een leuk fietsdoel in deze winterperiode? Op Strava hebben we “The Dutch 750” club opgericht! We zullen hier regelmatig leuke routes plaatsen maar zien ook graag jouw bijdrage.
Lees meer
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord