Inschrijven

Superleuk dat jij jezelf in wilt schrijven voor The Dutch 750. Het zal een fantastische ervaring worden.
Alles wordt voor je geregeld, zodat je je alleen maar hoeft te focussen op het wielrennen. Bekijk hier de inhoud van het deelnemerspakket. 
Houd bij het inschrijven rekening met de drie verschillende manieren van inschrijven. Ga je niet mee als deelnemer maar wil jij als vrijwilliger bij dit evenement betrokken zijn? Dan kun je jezelf via de onderste optie aanmelden.
 

Best wielerliefhebbers,

Helaas hebben we moeten besluiten om The Dutch 750 te annuleren die van 24 tot 26 juni gehouden zou worden. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op het concept van The Dutch 750, fietsen onder semiprofessionele omstandigheden waarbij je als fietser volledig ontzorgd wordt én er geld wordt ingezameld voor de goede doelen Support Casper en Make-A-Wish NL.

Ondanks dit enthousiasme blijven de aanmeldingen sterk achter bij de gestelde doelen, met dit teleurstellende besluit als gevolg.

We danken iedereen voor zijn/haar inzet, in het bijzonder onze hoofdsponsor EuroParcs, en houden jullie op de hoogte mochten er voor komend jaar nieuwe ontwikkelingen zijn.

Het bestuur en organisatieteam van The Dutch750.
Inschrijven in nieuw team
Inschrijven in bestaand team:
Is jullie team al ingeschreven en wil jij je aansluiten bij dit team? Schrijf je hieronder dan in bij jouw team. Er is in het team ruimte voor maximaal 6 deelnemers.
Inschrijven in bestaand team
Individuele deelname:

The Dutch 750 1 dag: Deelnamekosten à €50,- en minimaal €250,- aan donatiegelden. Incl. 1 wielershirt The Dutch 750
The Dutch 750 2 dagen: Deelnamekosten à €100,- en minimaal €250,- aan donatiegelden. Incl. 2 wielershirts The Dutch 750
The Dutch 750 3 dagen: Deelnamekosten à €125,- en minimaal €250,- aan donatiegelden. Incl. 2 wielershirts The Dutch 750

Inschrijven als solist
Inschrijven als vrijwilliger:
Ga je niet mee als deelnemer maar wil jij als vrijwilliger bij dit evenement betrokken zijn? Dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@thedutch750.nl.
Inschrijven als vrijwilliger
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord