Inschrijven

Superleuk dat jij jezelf in wilt schrijven voor The Dutch 750. Het zal een fantastische ervaring worden.
Alles wordt voor je geregeld, zodat je je alleen maar hoeft te focussen op het wielrennen. Bekijk hier de inhoud van het deelnemerspakket. 
Houd bij het inschrijven rekening met de drie verschillende manieren van inschrijven. Ga je niet mee als deelnemer maar wil jij als vrijwilliger bij dit evenement betrokken zijn? Dan kun je jezelf via de onderste optie aanmelden.
 
Inschrijven als nieuw team:
Ben jij de eerste deelnemer van jullie team die zich aanmeldt? Dan ben jij de teamcaptain en voor de organisatie het eerste aanspreekpunt. Alle teamleden dienen zichzelf nog wel aan te melden als teamlid.
Inschrijven in nieuw team
Inschrijven in bestaand team:
Is jullie team al ingeschreven en wil jij je aansluiten bij dit team? Schrijf je hieronder dan in bij jouw team. Er is in het team ruimte voor maximaal 6 deelnemers.
Inschrijven in bestaand team
Individuele deelname:
Wil je individueel deelnemen?  Schrijf je dan hier in!
Inschrijven als solist
Inschrijven als vrijwilliger:
Tijdens het evenement kunnen wij handjes gebruiken. Wil jij ons helpen? Schrijf je dan in en wij nemen contact met je op.
Inschrijven als vrijwilliger
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord