FIETS OP 26, 27 EN 28 JUNI MET JE TEAM 750 KILOMETER VOOR HET GOEDE DOEL

Op 26, 27 en 28 juni zal de eerste editie van The Dutch 750 van start gaan. Honderden sportievelingen gaan één, twee of drie dagen door het prachtige Gelderse landschap fietsen. Samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish en Support Casper. Ieder team (van min. 1 en max. 10 personen) zamelt hiervoor een bedrag van minimaal
€ 500,- per deelnemer in. Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld. Dagelijks worden er 2 etappes van 125 kilometer in peloton gereden. Sjoerd van Ramshorst, Steven Rooks en Rob Harmeling doen mee! Jij ook?
 
 
 
 

DE GOEDE DOELEN

Tijdens The Dutch 750 fiets je niet alleen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland, maar kun je ook voor een eigen goede doel fietsen.

Meer info

Make-A-Wish Nederland

Meer info
Meer info

Support Casper

Meer info
Meer info

Overige goede doelen

Meer info
AANTAL
DEELNEMERS
33
AANTAL
DONATIES
113
TOTAAL
DONATIES
€ 7.356,30
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord