THE DUTCH 750 IS UITGESTELD.

In verband met het coronavirus COVID-19 kan The Dutch 750 op 27, 28 en 29 juni, tot onze grote spijt, niet doorgaan. De veiligheid van onze deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen staat voorop, waardoor we besloten hebben de eerste editie van The Dutch 750 tot nader order uit te stellen. Alle deelnemers zijn hierover reeds geïnformeerd.
 
Wij als organisatie keken, net als alle deelnemers, enorm uit naar deze eerste editie van The Dutch 750. De betrokken partijen zijn in nauw contact over hoe om te gaan met deze situatie. Zodra er meer duidelijkheid is, houden we je hierover per e-mail op de hoogte.
 
Blijf in de tussentijd solo trainen en volg hierbij de adviezen op, lees hiervoor het artikel van de NTFU over fietsen en het coronavirus. Mocht je over The Dutch 750 vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info@thedutch750.nl of bel 035-2035300.
 
 
 
 
 

DE GOEDE DOELEN

Tijdens The Dutch 750 fiets je niet alleen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland, maar kun je ook voor een eigen goede doel fietsen.

Meer info

Make-A-Wish Nederland

Meer info
Meer info

Support Casper

Meer info
Meer info

Overige goede doelen

Meer info
AANTAL
DEELNEMERS
33
AANTAL
DONATIES
165
TOTAAL
DONATIES
€ 14.092,77
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord