Tussenstand

Steun jij ook een van de deelnemers van The Dutch 750? Doneer nu

Stand
€ 2.721,50
2,7%
Doel: € 100.000,-

Fiets van 30 aug t/m 1 sept in peloton naar de finish

Drie dagen lang, van 30 augustus t/m 1 september, met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish en Support Casper. Ieder team, bestaande uit 1 tot maximaal 6 personen, zamelt hiervoor een bedrag van minimaal 3.000,- euro in. Elke ochtend en middag rijdt er minimaal één van jullie teamleden een etappe van 125km door een schitterend deel van Gelderland. Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt dan recht evenredig over de drie goede doelen verdeeld. Sjoerd van Ramshorst, Steven Rooks en Lars Boele doen mee! Doe jij ook mee?

De etappes

Hieronder meer informatie over de etappes van the Dutch 750
Meer info

Dag 1: Otterlo - Veenendaal

Meer info
Meer info

Dag 2: Otterlo - Papendal

Meer info
Meer info

Dag 3: Otterlo - Apeldoorn

Meer info

DE GOEDE DOELEN

Tijdens The Dutch 750 fiets je niet alleen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland, maar kun je ook voor een eigen goede doel fietsen.

Meer info

Make-A-Wish Nederland

Meer info
Meer info

Support Casper

Meer info
Meer info

Overige goede doelen

Meer info
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord