Het Team

Graag willen wij hierbij het team van Dutch 750 aan jou voorstellen

Herman Hollanders: De Projectleider van The Dutch 750 is Herman Hollanders. Hij organiseert naast The Dutch nog zo'n 20 andere wielerevenementen in Nederland. Zijn expertise wordt volledig benut bij het uitzetten van de routes en de technische organisatie van de tocht.. 

Evalien Timmers: Als Event Manager bij Support Casper geeft Evalien ook alle nodige input voor de organisatie van dit uitdagende wielerevenement.

 

Nicole Mooij: Sinds kort is Nicole 'Community Fundraising Developer' bij Make-A-Wish Nederland. Haar ervaring in het ontwikkelen van evenementen komt ook goed van pas bij de organisatie van The Dutch 750.

 

Jojanneke Verschuur: In het dagelijks leven is Jojanneke Communicatie Medewerker bij Make-A-Wish Nederland. Deze expertise zet zij ook met veel plezier in voor The Dutch 750.

 

 

Alice Offringa: Als doorgewinterde fondsenwerver zal Alice veel betekenen voor de zakelijke fondsenwerving van The Dutch 750. Daarnaast heeft Alice in haar tijd bij Farm Frites een enorm netwerk in de wielersport opgebouwd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bestuurders
 
Bestuurders van The Dutch 750 zijn:
 
Dhr. H.L. Groeneveld                          Voorzitter
Dhr. C.A. Offringa                                Penningmeester
Mevr. J. de Weerd                                Secretaris
Dhr. C.J. Priem                                      Algemeen bestuurslid
Dhr.  R.B. Kamphuis                            Algemeen bestuurslid
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord