Het Team

Adrie Offringa: Bestuurslid in de rol van penningmeester

 

Ik ben in 2019 door Support Casper benaderd om bestuurslid te worden in de Stichting van dit fantastische initiatief. Enerzijds omdat ik Support Casper een warm hart toedraag en anderzijds omdat ik een fervent wielerfanaat ben. Liefde voor deze sport is ontstaan uit een triathlon verleden en beoefen ik graag, zowel competitief als recreatief. In combinatie met het verzamelen van donaties voor Support Casper en Make-A-Wish heb ik heel veel zin om bij te kunnen dragen aan een succesvol en jaarlijks terugkerend fietsevenement. Maar natuurlijk ook om de mooie en uitdagende etappes van The Dutch 750 samen te gaan rijden. Samen voor een ander!

Richard Bouwmeester: Bestuurslid namens Make-A-Wish Nederland

 

Make-A-Wish vroeg mij plaats te nemen in het bestuur van ‘The Dutch 750’. Niet toevallig, ik fiets graag en ga jaarlijks ergens fietsen in de bergen. Ik houd van extreme fietstochten en van extreme afstanden. In zijn soort is ‘The Dutch 750’ dat ook. En dan niet in Frankrijk, maar in Nederland. Het is echt een unieke tocht. Ik kijk dan ook uit naar The Dutch 750!

 

Diana van Zanden: Organisatieteam namens Make-A-Wish Nederland

 

Als Event Producer bij Make-A-Wish Nederland hoor ik iedere dag de verhalen van de kinderen. Het geeft zoveel energie door mee te krijgen hoe de kinderen de positiviteit uit hun Wish Journey halen. En dat in de onzekere periode waarin ze leven. Als enthousiaste wielrenner zet ik mij in tijdens The Dutch 750 en komen deze twee werelden samen.

 

Jeanet van Dam: Projectleider organisatieteam namens Support Casper

 

Sinds 2021 ben ik als projectleider betrokken bij het organisatieteam van The Dutch 750: Samen voor een ander! Waarbij de opbrengst ten goede komt aan het belangrijke werk van Support Casper en Make-A-Wish Nederland. Ik zie er naar uit om het evenement verder uit te bouwen tot een jaarlijks terugkerend evenement waar fietsliefhebbers standaard bij aanwezig willen zijn! 

Jojanneke Verschuur: Organisatieteam namens Make-A-Wisch Nederland

 

Vanuit Make-A-Wish Nederland ben ik vanaf het begin betrokken bij The Dutch 750. Al meer dan 12 jaar ben ik werkzaam bij Make-A-Wish binnen het communicatie team. Ik zet graag mijn kennis in om van The Dutch 750 een groot succes te maken. Samen voor een ander! 

Herman Hollanders & Cees Priem

 

Herman Hollanders verzorgt het wieler technische deel van The Dutch 750. Oud profwielrenner Cees Priem is vanaf het begin betrokken geweest als bestuurders van de stichting, welke rol is overgegaan in een uitvoerende rol waarbij kennis en ervaring wordt ingezet om dit evenement een jaarslijks terugkerend evenement te maken voor jong en oud: Samen voor een ander! Make-A-Wish Nederland en Support Casper

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord