Disclaimer

 

De website www.thedutch750.nl ten behoeve van het evenement The Dutch 750, hierna aangeduid als de Website, en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar (websites van) bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van The Dutch 750, stichting samen voor een ander! (hierna aangeduid als: de Stichting).

 

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en het Privacy Statement

 

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder de voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Stichting.

 

De inhoud van de Website en andere uitingen van de Stichting op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door de Stichting wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. De Stichting behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. De Stichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website.

 

Wanneer de Website hyperlinks naar websites van derden weergeeft is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico. De Stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door de Stichting worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de Website.

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord