Ambassadeurs

Onze zeer betrokken ambassadeurs zetten zich belangenloos in voor The Dutch 750

Sjoerd van Ramshorst: Als trouwe ambassadeur van Make-A-Wish Nederland wil Sjoerd zich ook inzetten voor The Dutch 750. Zijn sportieve talenten komen nu goed van pas. Op 30 augustus fietst hij mee voor de goede doelen. 

Steven Rooks: Als voormalig professional kent Steven de kneepjes van het vak. Hij behaalde verschillende toursuccessen en heeft naast deze bruikbare ervaring ook een groot netwerk in de wielerwereld opgebouwd welke hij namens Support Casper in wil zetten voor The Dutch 750. 
Elis Ligtlee: Elis weet met haar hedendaagse professionele ervaring op de fiets als geen ander hoe je naar een sportief hoogtepunt toewerkt en kan pieken op de juiste momenten.
Zo zal ze jullie met haar tips & tricks ook helpen tot aan eind augustus om volledig voorbereid aan de start te staan.

Lars Boele: Als enorm enthousiaste ambassadeur voor Support Casper wil Lars zijn enthousiasme ook inzetten tijdens The Dutch 750. Hij zal ervoor zorgen dat dit wielerevenement wordt afgesloten met een onvergetelijk feest. 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord