de routes

Éen tot drie dagen fietsen door de mooiste streken van Gelderland en Utrecht.

Alle dagen start en finish je bij Droomparken de Zanding in Otterlo. Een schitterende omgeving waar je na een intensieve dag fietsen helemaal tot rust zult komen. Je fietst door de mooiste streken van Gelderland.

 

 

Dag 1 vrijdag 26 juni: Veenendaal, dwars over de Veluwe

 

Op dag 1 van The Dutch750 vertrekken we richting Veenendaal over de Veluwe naar Kootwijk, Garderen, Ermelo, langs Kasteel  Vanenburg naar Droompark Bad Hulckesteijn (verzorgingspost).

Na weer wat energie te hebben op gedaan fietsen we naar Bunschoten-Spakenburg dan langs de rivier de Eem richting Vathorst vervolgens fietsen we door Nijkerkerveen, Zwartebroek, Ter Schuur, Achterveld, De Glind, Ederveen naar de finish op de Markt in Veenendaal.

Vanaf de Markt start de 2etappe van The Dutch750 en fietsen we dezelfde route maar dan tegengesteld.

 

Dag 2 zaterdag 27 juni: Papendal (naar Topsportcomplex)

 

De tweede dag van The Dutch750 fietsen we door Nationaal Park de Hoge Veluwe richting de schilderachtige plaatsjes Hoenderloo, Loenen en Eerbeek. Bij Brummen steken we de Ijssel over naar de Hanzestad Zutphen om via Steenderen naar en door  Bronkhorst  (de kleinste stad van Nederland)  te fietsen. Na Bronkhorst fietsen we naar de verzorging bij

Droompark Marina Bad te Olburgen. Als de accu is opgeladen gaan we via het mooie Doesburg naar Rhenen, Rozendaal en finishen we op Papendal waar de lunch klaar staat.

Vanaf Papendal  start van de 2etappe die dag van The Dutch750 en fietsen we dezelfde route maar dan tegengesteld.

 

Dag 3 zondag 28 juni: Via het Veluwemeer naar Apeldoorn, door Nunspeet en Deventer

 

Op de derde dag van The Dutch750 fietsen we richting Veluwe Meer via Kootwijk, Elspeet en Nunspeet over de Veluwe naar de verzorging op Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst.

Na een verplicht rustmomentje fietsen we weer naar Nunspeet en via de prachtige Eperweg richting Emst om bij Vaassen langs Kasteel Cannenburch te fietsen naar Teuge. Via Wilp en Beekbergen gaan we ten zuiden van Apeldoorn richting Ugchelen en Hoog Buurlo.

Bij Halte Assel steken we het spoor over om via de prachtig glooiende Pomphuisweg naar het toeristische Hoog Soeren te fietsen en vervolgens naar Apeldoorn. Op het Marktplein kan je dan finishen en bijkomen. Vanaf het Marktplein start de 2etappe van die dag en fietsen de deelnemers dezelfde route tegengesteld.

Op deze 3dag zal het team na de finish in Otterlo de The Dutch750 volbracht hebben.

 

 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord